logo

g

 

 

om galleri salling

 

Galleri Salling byder på spændende kunstoplevelser med kunstnere fra hele Danmark – ofte også fra udlandet. Vi har specialiseret os i kunst, der tager udgangspunkt i naturen og i fortællingen.
Kunsten vises i nyrenoverede lokaler i den gamle købmandsgård i Hjerk.
Galleriet ligger smukt på en bakketop, hvorfra der er vid udsigt over Harre Vig, Limfjorden, Salling og Mors. Vi råder over flere huse og har ofte flere forskelligartede udstillinger på samme tid.

Kunstkøb foregår ofte ved at besøgende ser en af vores mange udstillinger og forelsker sig i et værk, men lige så tit finder vi frem til et værk fra galleriets depoter. Mange har behov for at låne et billede med hjem et par dage, før de beslutter sig endeligt.
Andre gange kommer vi ud til kunden med en række værker og hjælper med at finde frem til det helt rigtige.

 

 

Her finder du os

 

.

 

Kørevejledning

Fra nord ad rute 26: Drej til venstre mod Harre og følg derefter skilt mod Hjerk (I Harre drejes der to gange til højre).

Fra syd ad rute 26: Drej til venstre mod Oddense/Holstebro rute 591 og umiddelbart herefter til højre mod Hjerk - eller lidt nordligere: drej til højre mod Durup og derefter umiddelbart efter to gange til venstre mod Hjerk.

Du kan klikke på kortet for bedre at kunne se detaljer.

 

 

Galleriets boghandel

 

Galleriets boghandel har et bredt udvalg af kunstbøger, kunstkort og plakater af kunstnere, der udstiller eller har udstillet i galleriet.
I boghandlen kan man desuden købe gaveartikler som original grafik, keramik, lokalt kvalitetsøl og vin, som galleriet selv importerer.

 

 

Foredrag og musikarrangementer

 

Fra tid til anden arrangerer galleriet foredrag.
Det kan være foredrag af den eller de kunstnere, der udstiller eller andre med relation til udstillingen. Andre gange kontakter musikere galleriet for at holde koncert i de fine udstillingslokaler.
Arrangementerne bliver kun annonceret via galleriets mailliste.

 

 

Nyhedsbreve

 

Invitationer og nyhedsbreve: Galleriet sender nyhedsbreve og invitationer til ferniseringer og arrangementer ud til alle interesserede.
Det er nemmest og billigst på E-mail. Skriv en mail til lars@gallerisalling.dk, hvis du er
interesseret i at komme på listen, eller på “Københavnudstillings-listen”.

 

 

Udstillinger i KØbenhavn

 

Galleri Salling udstiller to gange om året i København.
I september udstiller vi på Nordens største kunstmesse for gallerier, Art Copenhagen, og i februar eller marts lejer galleriet i fjorten dage den smukke gamle udstillings-bygning Brøndsalen ved Frederiksberg Have.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eu_logo


logotj

 

 

Skulpturfortællinger er en spændende indføring i en af vor tids mest anerkendte og elskede danske skulptører, Pontus Kjerrman. Kr. 200,-
Hent pdf-brochure om bogen.

 

fh

 

 

Fra Fjorden af maleren Finn Have, med tekst af Preben Heide og digte af Knud Sørensen. Kr 249,-
Hent pdf-brochure om bogen.

 

fh

 

 

Urlandskabets billeder med malerier af Helga Kristmundsdóttir. Kr 135,-
 
.
 
 
Nordjyske horisonter med malerier af Henrik Scheel Andersen og digte af Knud Sørensen. Kr. 198,-
 
.
 
 
Kirsten Kleins En hymne til Irland genudgives på Galleri Sallings nye forlag Tjaldur. Den kan købes i din boghandel eller i galleri Salling. Pris: 400 kr.
Læs mere om bogen her
 
 
.