logo

ih

 

 

 

Stanislaw Baj

 

Hent værkliste med priser

 

Stanislaw Baj er født i 1953 i Dolhobrody, en lille landsby i den østlige Polen ved grænsen til Hviderusland. Dimitteret fra Warszawas Kunstakademi i 1978, hvor han siden 1982 er medlem af fakultetet og fra 2000 Professor. Stanislaw Baj har haft mere end 80 separatudstillinger og over 100 gruppe udstillinger både i Polen og udlandet. Han er repræsenteret i flere polske museers samlinger samt private samlinger i Polen og udlandet. Baj har ikke vendt ryggen til sit fødested, han er ikke indvandret til Warszawa. Uddannelsen har flyttet ham til anden social klasse, men tilhørsstedet forblev det samme. Han har ligesom Chagal - uden at kunsten kan sammenlignes – aldrig i virkeligheden forladt sin hjemstavn. Han er forblevet tro mod de mennesker og omgivelser han er opvokset iblandt uden at søge det moderne livs fordele.

 

 

 

 

 

 

 


 


logotj

 

 

Skulpturfortællinger er en spændende indføring i en af vor tids mest anerkendte og elskede danske skulptører, Pontus Kjerrman. Kr. 200,-
Hent pdf-brochure om bogen.

 

fh

 

 

Fra Fjorden af maleren Finn Have, med tekst af Preben Heide og digte af Knud Sørensen. Kr 249,-
Hent pdf-brochure om bogen.

 

fh

 

 

Urlandskabets billeder med malerier af Helga Kristmundsdóttir. Kr 135,-
 
.
 
 
Nordjyske horisonter med malerier af Henrik Scheel Andersen og digte af Knud Sørensen. Kr. 198,-
 
.
 
 
Kirsten Kleins En hymne til Irland genudgives på Galleri Sallings nye forlag Tjaldur. Den kan købes i din boghandel eller i galleri Salling. Pris: 400 kr.
Læs mere om bogen her
 
 
.